[ istrazivac @ 28.09.2002. 12:25 ] @
Imam skriptu koja mi na jednom serveru radi normalno a na drugom ne.Tj,ovako stoje stvari ,to je skripta koju sam skinuo sa cgi-resources ,koja podatke iz obrazca salje mailom na odredjenu adresu.Veoma jednostavna skripta i nema nikakvu gresku.E sada kada da jednom serberu postavim i testiram stize mi mail na zadatu adresu i sve je OK ,a kada na drugom istu tu skriptu sa prepravljenim putanjama samo(perl i sendmail) stavim na drugi,on sve uradi izbaci mi stranci da je poslao poruku i sve je kako treba a ona nije poslata.Znaci cak mi nikakvu gresku ne salje jedostavno odbija da se izvrsi.Ako neko zna u cemu je problem ,recite.
[ Dragoslav Krunić @ 28.09.2002. 12:35 ] @
Tebe bih zamolio da kažeš o kom je skriptu reč, a nekoga od supedmoderatora bih zamolio da ovu temu prebaci u Perl forum jer ovo zaista nema veze sa Apache serverom.
[ istrazivac @ 28.09.2002. 12:40 ] @
Skript se zove cgi-mailer i skinuo sam ga sa www.cgi-resources.com a ime fajla je cgi-mailer.tar.gz Ali opet ponavljam na jednom serveru savrseno radi,sto bi trebalo da znaci da je sa skriptom sve u redu...
[ tOwk @ 05.10.2002. 11:07 ] @
Hm, mislim da je moguće da pripada u Daemons forum, ali za to će trebati još podataka.

Neće ti niko sigurno gledati u tu skriptu (osim najvrednijih). Najbolje bi bilo da pošalješ relevantne delove httpd.conf sa svakog servera, ili ako ne znaš koji su to, da nekome daš pristup.