[ originall @ 02.11.2006. 17:34 ] @
Pogledajte http://www.uopxworld.com/ pa prokomentarišite.
Univerzitet je akreditovan i košta prilično, koliko je ovo daleko od "offline" diplome?
Uopšte šta mislite o ovakvom načinu školovanja? Vaša iskustva?
[ originall @ 13.11.2006. 22:00 ] @
Pa, niko!
[ Niche @ 16.11.2006. 18:41 ] @
Ja sam cuo da taj University of Phoenix nije bas na glasu u SAD, nesto kao kod nas privatni fakulteti, tj. postoji mnogo osporavanja.
[ gluepower @ 20.08.2008. 18:24 ] @
Ima mali milion tih online univerziteta. Neznam koliko je kod nas priznato kad se zavrsi neki od njih?!?
Ja sam upisao MBA na University of Liverpool. 100% online
Oni su inace jedan od oldfashion univerziteta koji su uveli mogucnost da se moze zavrsiti online.
Ako se gleda "stara skola" oni su ipak brand. Prilikom intervjua advisor mi je rekao da je svejedno kako dobijem diplomu u njihovoj skoli da one imaju istu tezinu. Znaci kod njih nema odvajanja ko je zavrsio online a ko je bio u liverpoolu i isao na predavanja.
E sad, koliko se te online diplome priznaju kod nas? da li se mogu ratifikovati kao normalno zavrseni univerzitet i upisuju se u radnu knjizicu?
Da li ko ima iskustva sa tim?
[ Ivan Dimkovic @ 20.08.2008. 18:28 ] @
Ne bi trebalo da postoji ikakva razlika izmedju online diplome i "offline" diplome - sa stanovista priznavanja stvar se regulise na nivou institucije a ne na nivou individualne diplome.

Problema moze biti jedino u profesijama gde je neophodna specijalna akreditacija, recimo medicina; gde je neophodno imati odredjen broj sati prakse - ali cenim da niko i ne nudi online degree iz, recimo, hirurgije :)
[ vipow_s @ 22.08.2008. 11:22 ] @
Zbog cega bi postojala razlika u vrednovanju diplome u odnosu na to da li si nastavu slusao online ili klasicnim putem? Pa i kod nas cak i drzavni fakulteti nude nastavu online putem, o privatnim da i ne pricam.
[ NeroAzzurro @ 01.07.2010. 15:44 ] @
Ima li neko da studira na ovom Phoenix univerzitetu ili da zna nekoga? Zainteresovan sam,pa da stupimo u kontakt,da cujem iskustva i neke informacije...Sajt ima poprilicno informacija pa mi je malo tesko da se snadjem. Ako bi neko mogao sto prije da mi odgovori. Hvala.