[ izvidjac @ 17.11.2004. 11:06 ] @
Cao kolege!
Evo mene opet sa gorucim problemom.
Naime, uradila sam jedan ogroman sklop u Pro/Wildfire, slozen, zamrsen, uvezan relacijski itd..., za neke strance...radila sam skoro dvije nedelje i napokon, vec probivsi rok za predaju, poslah im juce. No, ne lezi vraze, nista ne moze lako. Ne mogu ga otvoriti u njihovoj starijoj verziji, tj. u Pro/ENG_2001.
Da li postoji mogucnost da se uradjeno u Pro/Wildfire konvertuje u verziju Pro/ENG_2001, i ako postoji, kako?
[ SpelingMistakes @ 17.11.2004. 14:31 ] @
Probaj sa NEUTRAL - Prvo isprobaj kod sebe pa onda salji - To je cini mi se jedini iole ok nacin da se vratis verziju nazad - Ostalo ti ne bih preporucivao - Znaci Iges, ili nedaj boze nesto drugo su i sama znas gluposti - Mene mrzi da sad instaliram verziju 2001 - da bih pokusavao, ali znam da sam isprobavao to ranije. Inace sa Wildfire 2 na kom sad trenutno radim, bez problema se ucitavaju fajlovi u WF 1 - tako da imam "obe" zbog sigurnosti - jos ovu "isprobavam"

Nadam se da ce ti ovo pomoci -

PS Ti izvozis solid sa neutralom, ali ne dobijas "feature-e" vec dobijas jednu "celinu" - to su ogranicenja :(
[ sabrina @ 17.11.2004. 19:20 ] @
ima jedan dosta dobar viewer "AutoVue for windows"

on čita sve do sada ... i to po stablu...pa ako ne možeš konvertirati , a mrzi te nanovo crtati...pošalji im to ili ih uputi..ima demo verzija ...koja je "skoro" potpuno funkcionalna...

PS ima i još nešto, ali ne smijem o tome...mislim za isti program u PRO verziju pa možeš da konvertiraš kako želiš
[ izvidjac @ 18.11.2004. 07:52 ] @
Da, naravno, zaboravila sam napomenuti da mi je neophodno da prepozna sve ficere, geometriju itd...
[ SpelingMistakes @ 18.11.2004. 14:01 ] @
Pa pretpostavio sam da si zaboravila - ali nema veze znao sam o cemu se radi - Nazalost - sledi ti da prakticno sve to "nanovo" uradis ili da se oni snadju i plate "konsultanstku" firmu koja ce im to "preprojektovati - u verziju koja im treba. Mozda je greska bila sto odmah nisi proverila sta im treba - Kako je proslo sa NAURTRALOM?

PS Pogledaj forum iz mog potpisa - Mozda nadjes neko "other" resenjE - Nisam ja najpametniji ma koliko pametnih poznavao He he he
Znaci prosvrljaj po tom forumu -i verovatno ces naci gomilu slicnih ili istih pitanja a i solucija i odgovora.