[ Dejand88 @ 08.01.2005. 11:51 ] @
Ljudi, ako neko koristi ovu verziju Pro/E, mogao bi da se javi imam neka pitanja za takve osobe,pitanja necu da postavljam na forum jer bi bilo glupo postavljati temu svaki put ako negde posustanem.Zato bi zamolio gospodu koja koristi ovu verziju da ostavi mail tako da mogu nesto da ih pitam.nace pogledao sam ovaj forum za 3D modeliranje od pocetka do kraja i nisam video da Pro/E nesto puno spominjete pa sam hteo da pitam da li je on izasao iz mode ili nesto slicno,posto sam cvrsto resio da savladam ovaj program pa reko da dzabe ne gubim vreme ako se ne koristi

Nadam se da ce se neko odazvati i pomoci mi.
[ cs_coyote @ 08.01.2005. 12:35 ] @
Slobodno uci, nije izasao iz mode. Sto se tice verzije WF 2.0, od ove godine ce biti jos zastupljenija, jer kad je u pitanju Pro/E i migracija na nove verzije, nepisano je pravilo da se ceka na odluku Volkswagena, koji se nekako uvek prvi odlucuje na takve korake.
A u VWu ce testiranja WF 2.0 M90 poceti jos u januaru (za par dana), posle cega ce se doneti definitivna odluka o datumu prelaska.

No, siguran sam da na ima dosta ljudi kojii vec koriste WF 2.0, pa slobodno pitaj ovde, jer nije glupo da postavis pitanje svaki put kad posustanes.