[ Dejon @ 13.01.2005. 21:14 ] @
Da li neko zna ko drzi obuku za rad u Solidworks-u - nije vazno da li se radi o skoli ili o privatnim casovima.
[ Entoni @ 14.01.2005. 21:26 ] @
Uh, moj ti je predlog da ti to sam polako radis - ucis. Znam neke kolege koje su isle na kurseve (i to jos na masinskom fakultetu)- naravno o trosku firme. Ono je smesno sto su tamo ucili. Skoro prekopiran help. To su i sami mogli uraditi. Licno ne verujem da iko u Srbiji moze da te kvalitetno obuci za rad u SW-u
pozdrav
[ sanibo @ 16.01.2005. 22:27 ] @
Nije bas tako!!! Nemoguce da niko nema u srbiji da nekog obuci za rad u sw!!!!
To sto na fakultetima uzmu veliki novac za razne obuke a korisnik dobije 10% od ocekivanog to je za neku drugu temu???
Evo licno garantujem da mogu kvalitetno obuciti bilo kog masinca da profesionalno radi u sw-u, samo je pitanje vremena i novca!!!
Pitanje je vremena do mene jer nemam bas na pretek slobodnog vremena da bi nekog popodne obucavao!
[ izvidjac @ 17.01.2005. 16:10 ] @
Kvalitetnu i profesionalnu obuku iz SolidWorksa radi jedan tim sastavljen od jednog docenta, jednog magistra i jednog dipl.ing mas. u Banjaluci. Znam par kolega koji su pohadjali njihov kurs i oni su bili zadovoljni. Ako nekog zanima da ga spojim sa tim ljudima koji su isli na taj kurs te da im oni licno kazu kako to izgleda neka mi pisu na pp. pa cu ih spojit.
[ sabrina @ 18.01.2005. 05:28 ] @
od tečajeva, nečeš imati previše koristi

kako netko reče, tek osnove iz programa, a za nešto više...nema tečajeva osim privatnih poduka

isti problem imamo i ovde,...uza sve knjige o programima, to su tek najosnovnije stvari koje se mogu naučiti

SW nije opšte težak ,lako se uči, a help se lepo isprinta i imaš mnogo jednostavnije učenje , nego kada ti u tjedan dana objašnjavaju od početka,...doslovno od početka, kako upaliti računalo,kako instalirati, a tek peti dan učiš o osnovnim naredbama za 3D modelovanje...

Ako plača firma, neka...ali za private se ne isplati...čisto gubljenje vremena i novaca ,...nažalost

Jeste li znali da u Sloveniji na burzi za nezaposlene, ima tečajeva za crtača u CATIA-i !?... i to potpuno besplatno !
[ Entoni @ 18.01.2005. 15:58 ] @
Citat:
izvidjac: Kvalitetnu i profesionalnu obuku iz SolidWorksa radi jedan tim sastavljen od jednog docenta, jednog magistra i jednog dipl.ing mas. u Banjaluci. Znam par kolega koji su pohadjali njihov kurs i oni su bili zadovoljni. Ako nekog zanima da ga spojim sa tim ljudima koji su isli na taj kurs te da im oni licno kazu kako to izgleda neka mi pisu na pp. pa cu ih spojit.

Bas bih voleo da vidim neki njihov rad. Da vidim na cemu se zasniva ta kvalitetna obuka. Nije da ikoga podcenjujem, ali mi je puna glava tih teoreticara sa fakulteta. Kada god smo sa njima radili neki projekat .. ispalo je katastrofa. Ali vole direktori da im se u projektu nadje potpis Dr. prof. ....., pa to ti je. Uzme vise para za to nego ja za pola godine u firmi, a ne uradi nista. I to sto predloze .... daleko ga bilo.
bar je moje iskustvo takvo
pozdrav
[ SlavishaT @ 20.01.2005. 12:45 ] @
Nisam pohadjao ni jedan kurs osim nastave u srednjoj skoli. Ako bi neko drzao kurs kao sto je moj profesor drzao nastavu iz Mechanical Desktopa moglo bi se dosta nauciti.
Gospodin docent koga je Izvidjac pomenula mi drzi redovnu nastavu na fakultetu i taj posao obavlja profesionalno sa dosta zalaganja i truda. Kvalitet kursa za Solid Works ne mogu komentarisati jer ga nisam pohadjao.