[ Biljana Andjelkovic @ 30.04.2006. 23:02 ] @
Moze li neko da mi kaze kog datuma se polaze prijemni iz matematike za Etf? I stvarno bi bio red da ovi sa Etf-a promene malo sajt, star im je! Ubacite nove informacije!
[ Marko Stankovic @ 02.05.2006. 22:05 ] @
Testiranje je obicno pocetkom jula, kada i za vecinu fakulteta. Inace sto se tice sajta obicno osvezavaju redovno, mada mozda jos ne stavljaju nista jer ima jos dosta vremena do prijemnog. U svakom slucaju posalji mail ili pozovi studentsku sluzbu, imas telefone na zvanicnom sajtu, i siguran sam da ce ti reci sve sto te interesuje.

poz
[ cicika @ 02.05.2006. 23:15 ] @
Citat:
Kada se vrši prijavljivanje?

Prijavljivanje se vrši po obljavljivanju Konkursa za upis na fakultete koji objavljuje Ministarstvo prosvete i sporta Vlade Republike Srbije. Obično je to kraj juna i početak jula meseca, dok se, u slučaju da ostane nepopunjenih mesta, organizuje i dopunski upis po istom principu, obično u septembru.

Dakle... kada Ministarstvo objavi konkurs za upis na fakultete Belgradskog univerziteta tada će i fakulteti objaviti sve što je neophodno znati.
Informacije u vezi sa samim prijemnim ispitom (šta se polaže, kako...) imaš na sajtu. Do tada brini o maturskom i o spremanju matematike. Koristi pretragu pošto je ova tema prežvakana više puta na ovom forumu.

http://prijemni.etf.bg.ac.yu/uputstva/ - ako pogledaš detaljnije, biće ti jasno da se uslovi ne menjaju svake godine.

[Ovu poruku je menjala cicika dana 03.05.2006. u 00:18 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao Gojko Vujovic dana 03.05.2006. u 03:37 GMT+1]