[ evolution @ 08.06.2012. 16:12 ] @
8. jun 2012 – Telenor Srbija će promeniti cene pripejd usluga od 9. jula 2012. usled objektivnih makroekonomskih pokazatelja, a nove cene prikazane su u tabeli. Prethodnu promenu cena u pripejdu Telenor je uradio u decembru 2010.

Opširnije: http://i.evocentar.net/MhKGYM
[ Slobodan Milivojevic @ 08.06.2012. 17:08 ] @
2.5dinara SMS u paketu poruke, mislim da je preskupo.
[ freeworld @ 09.06.2012. 00:05 ] @
malo su korigovali zbog kursa,nista strasno,samo da ne diraju postpaid.
[ Bonafides @ 09.06.2012. 12:00 ] @
Da li ste primetili da se u pretposlednjoj recenici Telenorovog saopstenja napominje da ce promena tarifnih paketa (sada su ih nazvali tarifnim planovima) moci, kao nekada, da se menja samo pozivom Konakt centru, bez toga da se juri u obliznju Telenor poslovnicu i da se registruje na kojekakvim poratlima... Pre dve godine kada su to ukinuli branili su se postovanjem Zakona o zastiti potrosaca, a kako ga danas odjednom vratise... Sporna recenica glasi:

"Ova promena stupa na snagu takođe 09. jula 2012. a korisnici u svakom trenutku besplatno mogu da izaberu neki drugi tarifni plan jednostavnim pozivom Kontakt centru."
[ mp3mp3Opet @ 09.06.2012. 15:13 ] @
Citat:
Bonafides: Sporna recenica glasi:

"Ova promena stupa na snagu takođe 09. jula 2012. a korisnici u svakom trenutku besplatno mogu da izaberu neki drugi tarifni plan jednostavnim pozivom Kontakt centru."Ovo su po mom mišljenju naglasili da bi ljude koji ne znaju navukli da zovu centar, inače na novom portalu DOBRESTVARI će imati sigurno opcija za promenu paketa i dalje.
[ jjovanovic @ 10.06.2012. 07:29 ] @
I dalje mi vise od visine cena za razgovor smeta to sto se naplacuje uspostavljanje veze uz istovremeno zaokruzivanje na ceo minut.

Prihvatljivo mi je da se uspostavljanje veze naplacuje ako se razgovor tarifira na 1 sec.....

Posebno me nervira sto ne mogu da obavim razgovor duzi od 2 minuta, a da se veza bar jednom ne prekine..... znaci, za jedan razgovor placam najmanje dva (a cesto i vise) uspostavljanja veze....
[ mp3mp3Opet @ 10.06.2012. 09:54 ] @
Citat:
jjovanovic: I dalje mi vise od visine cena za razgovor smeta to sto se naplacuje uspostavljanje veze uz istovremeno zaokruzivanje na ceo minut.

Prihvatljivo mi je da se uspostavljanje veze naplacuje ako se razgovor tarifira na 1 sec.....

Posebno me nervira sto ne mogu da obavim razgovor duzi od 2 minuta, a da se veza bar jednom ne prekine..... znaci, za jedan razgovor placam najmanje dva (a cesto i vise) uspostavljanja veze....


Meni na Telenoru nikad ne puca veza, živim na lokaciji gde nedaleko imam predajnike svih mreža :) i jedino mi mts pravi čudne zvuke, eho, duple glasove. Ali ni jednoj mreži ne puca veza posebno ne Telenor. Sa njim nekad pričam i sat vremena a jako često po pola sata bez problema sa zvukom ili pucanjem veze.

To za uspostavu se slažem, deru, kao da je malo uspostava pa im treba da zaokružuju. Ali eto tako je. Taj prvi minut je najvažniji jer mislim da većina korisnika razgovara u većini poziva manje od minuta i operaterima se to isplati :) njih mi realno jednostavno ne zanimamo, ovo mislim na sve mreže jer svi zaokružuju.
[ Bonafides @ 13.06.2012. 10:17 ] @
Vezano za moj prethodni post (u kom sam napisao da je Telenor u saopstenju povodom povecanja cena prepaida napisao i da ce promena tarifnih paketa biti moguca i obicnim pozivanjem Konatkt centre-a)... Ja sam pisao Telenoru sa pitanjem da li je to istina i dobio sledeci odgovor :-(((


"Promena paketa putem Kontakt centra još uvek nije omogućena i došlo je do previda prilikom saopštenja koje je izdato. U međuvremenu je ta informacija promenjena. Pozdrav"